Soutuveneet

Suomi soutuveneet

 

HUOM.!
Osaan Suomi 420 veneistä on mennyt tuotannossa vahingossa vuonna 2014 päivätty omistajan käsikirja.
Jos olet ostanut Suomi 420 veneen vuoden 2020 aikana, niin pyydämme ottamaan yhteyttä toimittaaksemme uuden vuodelle 2019 päivätyn omistajan käsikirjan.
Yhteydenottosi on tehtaalle erittäin tärkeää.
Yhteydenotto sähköpostiin suomiveneet.info(at)gmail.com tai 040 5090 321 ei tekstiviestejä.

 

Kaikki tuotantomme soutuveneet on valmistettu tehtaallamme Suomessa. Mallistostamme löytyy lasikuituiset soutuveneet, joissa on panostettu korkeaan laatuun ja hyviin sisätiloihin Рsoutuvene on oivallinen kalastusvene. Soutuveneemme ovat tukevarakenteisia ja turvallisia.

2-kuorirakenteella valmistetut soutuveneet (Suomi 420, Suomi 480 ja Suomi 520 soutuveneet) ovat pinnaltaan sileitä, joten ne ovat helppoja pitää puhtaana. Veneiden 2-kuorirakenteen ansiosta ne kestävät pitkään eivätkä halkeile rakenteisiin jääneen veden takia.

Minkä kokoinen perämoottori soutuveneeseen? Suomi 520 soutuveneeseen suosittelemme enintään 4 kilowattista / 5 hevosvoimaista moottoria.

Lisävarusteina soutuveneisiimme on saatavilla: sivukaiteet, kölirauta, kölimuovi, airot, puinen perämela

Suositushinnat löydät jokaisen veneen tuotesivulta, mutta kannattaa tarkistaa viimeinen hinta aina jälleenmyyjältä. Tutustu rauhassa mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään >>soutuvenejälleenmyyjääsi.

Soutuvene ja turvallisuus

Lasikuituisella soutuveneell√§ on mukava liikkua j√§rvell√§ ‚Äď voi samalla nauttia luonnosta, virkist√§√§ itse√§√§n liikunnalla ja tutkia samalla vesist√∂√§ tai j√§rve√§. Niska-hartiaseutukin kiitt√§√§, koska soutaminen liikuttaa rauhallisesti ja pehme√§sti yl√§vartaloa. Souturetkeilless√§ kannattaa pit√§√§ aina mieless√§ turvallisuus ja varata ehj√§t v√§lineet retkelle. N√§in souturetki on miellytt√§v√§ kokemus. Veneilless√§ kannattaa ottaa mukaan v√§hint√§√§n seuraavat v√§lineet ja asiat:

  • pelastusliivit
  • √§ysk√§ri
  • ankkuri sek√§ k√∂ytt√§
  • vett√§ juotavaksi
  • puhelin turvaksi
  • kartta ja kompassi suunnistusta varten (√§lypuhelimestakin l√∂ytyy yleens√§ kartta ja kompassi)

Ja tietysti jos on tarkoitus olla retkellä pidempään, niin rinkka tai reppu, teltta sekä tulentekovälineet ovat hyvä lisä.