Soutuveneet

Suomi-soutuveneet ovat oivallisia mökki- ja kalastusveneitä

 

Turvalliset ja tukevarakenteiset lasikuituveneet Suomi 420, Suomi 470, Suomi 480 ja Suomi 520 ovat erittäin hyviä mökki- ja kalastusveneitä.

Kaikki tuotantomme soutuveneet on valmistettu tehtaallamme Suomessa. Mallistostamme löytyy lasikuituiset soutuveneet, joissa on panostettu korkeaan laatuun ja hyviin sisätiloihin – soutuvene on oivallinen kalastusvene. Soutuveneemme ovat tukevarakenteisia ja turvallisia.

2-kuorirakenteella valmistetut soutuveneet (Suomi 420, Suomi 480 ja Suomi 520 soutuveneet) ovat pinnaltaan sileitä, joten ne ovat helppoja pitää puhtaana. Veneiden 2-kuorirakenteen ansiosta ne kestävät pitkään eivätkä halkeile rakenteisiin jääneen veden takia.

Minkä kokoinen perämoottori soutuveneeseen?
Suomi 520 soutuveneeseen suosittelemme enintään 4 kilowattista / 5 hevosvoimaista moottoria.
Maksimi moottorin koko on mainittu kunkin mallin tiedoissa.

Lisävarusteina soutuveneisiimme on saatavilla: satamapeite (ei 470), sivukaiteet, kölirauta, kölimuovi, airot ja puinen perämela.

Suositushinnat löydät jokaisen veneen tuotesivulta, mutta kannattaa tarkistaa viimeinen hinta aina jälleenmyyjältä. Tutustu rauhassa mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään >>soutuvenejälleenmyyjääsi.

Soutuvene ja turvallisuus

Lasikuituisella soutuveneellä on mukava liikkua järvellä – voi samalla nauttia luonnosta, virkistää itseään liikunnalla ja tutkia samalla vesistöä tai järveä. Niska-hartiaseutukin kiittää, koska soutaminen liikuttaa rauhallisesti ja pehmeästi ylävartaloa. Souturetkeillessä kannattaa pitää aina mielessä turvallisuus ja varata ehjät välineet retkelle. Näin souturetki on miellyttävä kokemus. Veneillessä kannattaa ottaa mukaan vähintään seuraavat välineet ja asiat:

  • pelastusliivit
  • äyskäri
  • ankkuri sekä köyttä
  • vettä juotavaksi
  • puhelin turvaksi
  • kartta ja kompassi suunnistusta varten (älypuhelimestakin löytyy yleensä kartta ja kompassi)

Ja tietysti jos on tarkoitus olla retkellä pidempään, niin rinkka tai reppu, teltta sekä tulentekovälineet ovat hyvä lisä.