Soutuveneet

Kaikki tuotantomme soutuveneet on valmistettu tehtaallamme Suomessa. Mallistostamme löytyy lasikuituiset soutuveneet, joissa on panostettu korkeaan laatuun ja hyviin sisätiloihin Рsoutuvene on oivallinen kalastusvene. Soutuveneemme ovat tukevarakenteisia ja turvallisia.

2-kuorirakenteella valmistetut soutuveneet (Suomi 420, Suomi 480 ja Suomi 520 soutuveneet) ovat pinnaltaan sileitä, joten ne ovat helppoja pitää puhtaana. Veneiden 2-kuorirakenteen ansiosta ne kestävät pitkään eivätkä halkeile rakenteisiin jääneen veden takia.

Minkä kokoinen perämoottori soutuveneeseen? Suomi 520 soutuveneeseen suosittelemme enintään 4 kilowattista / 5 hevosvoimaista moottoria.

Lisävarusteina soutuveneisiimme on saatavilla: sivukaiteet, kölirauta, kölimuovi, airot, puinen perämela

Suositushinnat löydät jokaisen veneen tuotesivulta, mutta kannattaa tarkistaa viimeinen hinta aina jälleenmyyjältä. Tutustu rauhassa mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään >>soutuvenejälleenmyyjääsi.

Soutuvene ja turvallisuus

Lasikuituisella soutuveneell√§ on mukava liikkua j√§rvell√§ ‚Äď voi samalla nauttia luonnosta, virkist√§√§ itse√§√§n liikunnalla ja tutkia samalla vesist√∂√§ tai j√§rve√§. Niska-hartiaseutukin kiitt√§√§, koska soutaminen liikuttaa rauhallisesti ja pehme√§sti yl√§vartaloa. Souturetkeilless√§ kannattaa pit√§√§ aina mieless√§ turvallisuus ja varata ehj√§t v√§lineet retkelle. N√§in souturetki on miellytt√§v√§ kokemus. Veneilless√§ kannattaa ottaa mukaan v√§hint√§√§n seuraavat v√§lineet ja asiat:

  • pelastusliivit
  • √§ysk√§ri
  • ankkuri sek√§ k√∂ytt√§
  • vett√§ juotavaksi
  • puhelin turvaksi
  • kartta ja kompassi suunnistusta varten (√§lypuhelimestakin l√∂ytyy yleens√§ kartta ja kompassi)

Ja tietysti jos on tarkoitus olla retkellä pidempään, niin rinkka tai reppu, teltta sekä tulentekovälineet ovat hyvä lisä.