Ahkiot

Ahkio on hyvä väline moneen käyttötarkoitukseen, kuten moottorikelkan tai mönkijän perään esim. puiden kuljetukseen. Ahkiosta löytyy paikka myös perheen pienimmille lapsille, kun retkeillään järven jäällä kohti saaren nuotiopaikkaa. Tässäkin tapauksessa ahkion voi tietysti kiinnittää moottorikelkkaan ja ajaa pienellä nopeudella, jottei sydänkäpyset putoa kyydistä. Ahkion kestävyys on moninkertainen normaaliin pulkkaan verrattuna. Yhtä kaikki, ahkioretken päätteeksi on herkullinen hetki nuotion ääressä.

Ahkio jääkalastuksen apuna

Ahkio on oivallinen apu jääkalastuksen harrastajille ja siinä kulkee isompikin määrä erilaisia jääkalastuksessa tarvittavia tarvikkeita. Esimerkiksi Suomi-ahkio 190 on hyvä ahkio perässä vedettäväksi, sillä se on lasikuituahkio, joka on kevyt. Intohimoiset pilkkijät voivat pakata ahkioon mukaan kaikuluotaimen, pilkkituolin ja useamman vavan sekä tietysti murkinaa itselleen pilkinnän tuoksinnassa nautittavaksi. Pilkkireissun aikana voi maistua mukavasti myös minttukaakao.

Ahkiomme ulkopinnalle on värivaihtoehdot ja ne ovat: valkoinen, keltainen, vihreä ja harmaa.

Mallistossamme on panostettu korkeaan suomalaiseen laatuun.

Suositushinnat löydät jokaisen ahkion tuotesivulta. Viimeinen hinta kannattaa kuitenkin tarkistaa aina jälleenmyyjältämme. Tutustu ahkio-mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään >>ahkiojälleenmyyjääsi.

Ahkio moottorikelkkaan

Meiltä löydät ahkion, joka on varta vasten tarkoitettu moottorikelkan perään. Vedettäessä ahkiota moottorikelkalla täytyy kiinnittää huomiota, että ahkion aisa on tarpeeksi kestävä, koska se voi joutua kovallekin rasitukselle. Näin ollen olemme luonnollisesti panostaneet Suomi-ahkio 290:n aisan ja pohjamateriaalin kestävyyteen. Esimerkiksi ahkion pohjassa on 3 kappaletta teräksestä valmistettuja liukukiskoja vakiona (saatavilla myös ilman teräskiskoja).